FØLG OS

Kontakt

+45 7566 2800

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Greve Golfklub søger Greenkeeper til 2020

23. december 2019

Greve Golfklub søger til den kommende sæson en selvstændig greenkeeper eller assistent til at indgå i teamet, som I forvejen tæller 2 greenkeepere og en greenkeeperelev.

Vi ser det som en fordel hvis du spiller eller har kendskab til at spille golf.

Vi tilbyder dig et job hvor du har rig mulighed for at få indflydelse på baneplejen og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Udover de mange arbejdsopgaver på golfbanen skal områderne omkring klubhuset og parkeringspladsen desuden vedligeholdes.

I Greve Golfklub udgør alle ansatte en lille samlet flok, hvor alle er med til at løfte de samlede opgaver. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at give medlemmer og greenfee gæster en god oplevelse både før, under og efter runden på golfbanen. Og i det relativt lille greenkeeperteam er der god mulighed for at få indflydelse på arbejdsopgaverne og optimeringer i baneplejen.

Vi forventer som minimum at:

  • Du har hænderne skruet rigtig på
  • Du er glad, positiv, mødestabil og morgenfrisk
  • Du har en greenkeeperuddannelse eller anden “grøn” erfaring
  • Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver
  • Du bidrager konstruktivt til banens udvikling samt forbedringer på banen – Du er god til at samarbejde
  • Du kan løse dine opgaver selvstændigt og grundigt

Arbejdstiden er både hverdage og weekender. Arbejdsdagen begynder ca. kl. 5 i sæsonen. Du skal forvente at arbejde hver anden weekend i sæsonen efter aftale med Chefgreenkeeperen. Overarbejde afspadseres efter aftale.

Greve Golfklub ligger kun 20 minutter fra København, men du må påregne at kunne komme hertil med bil, på knallert eller cykel, da den offentlige transport ikke kører i de tidlige morgentimer.

Så hvis du er morgenfrisk, sætter en ære i arbejdet med krav om kvalitet og er villig til at yde det der skal til i en travl hverdag, så send din ansøgning til chef Søren Christensen på info@grevegolf.dk

Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke, hvis du er interesseret i stillingen.
Stillingen er i første omgang en tidsbegrænset stilling fra medio marts eller 1. april 2020 til 31. oktober 2020.

Greve Golfklub har en 18 hullers golfbane anlagt på 62 Ha let kuperet landbrugsjord i 2005. Golfbanen er designet af Hawtree Ltd og kan betegnes som en inland links bane. Der er 63 bunkers fordelt på banen samt 11 vandharzarder. Desuden store rødsvingel greens med runoff områder og svære greenbunkers.

Vil glæder os til at modtage din ansøgning.
Se mere om banen og klubben på www.grevegolfklub.dk

Del dette indlæg