FØLG OS

Kontakt

+45 7566 2800

DGA
Kirkedalsvej 6
8732 Hovedgård

dga@greenkeeper.dk

Hedeland Golfklub Søger Mekaniker

23. december 2019

Vi søger en mekaniker, der har nogen rutine med vedligehold af golfmaskiner eller mindre entreprenørmaskiner. Vores nye medarbejder skal indgå i vores greenkeeperteam og være klar til at udføre alle relevante opgaver på golfbanen både de rutinemæssige og dem der opstår løbende samt den daglige vedligeholdelse af maskinparken. 

Vi forventer:

Du har en uddannelse som mekaniker og gerne nogle års erfaring fra lignende stilling. Du er fysisk i god form, god til at omgås klubbens medlemmer og dine kollegaer. Du er en person med ro og overblik.

Du har følgende kompetencer:

  • Du er grundig og vedholdende og god til at fuldføre dine opgaver
  • Du har god forståelse for golfspillet og ved hvad en god golfrunde kræver.
  • Lagerstyring på pc

Som person er du:

  • Nysgerrig, opsøgende og god til at afslutte opgaver
  • Selvmotiveret, og tager fat i opgaverne når du ser dem.
  • Struktureret person der holder orden på værkstedet.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte: Jan Ebdrup Chef Greenkeeper på e-mail ebdrup@hedeland-golf.dk , eller mobil 22926995. Du kan desuden søge supplerende oplysninger om golfklubben på www.hedeland-golf.dk. Vi skal have din ansøgning senest den 17. januar 2020, som kan afleveres på kontoret i klubben.

Hedeland Golfklub er stiftet i 1980, med en beliggenhed i Hedeland Naturpark i Tåstrup kommune. Klubben er kendetegnet ved en god driftsøkonomi og ordnede forhold med ca.1300 aktive medlemmer og banen spilles af ca. 3000 greenfee gæster årligt. Klubben har realiserer en omfattende renovering af banens bunkers i 2019. Herefter er det planen et renovere teesteder og fairways. Til sidst skal par 3 banen opdateres med nye greens og bunker.

Del dette indlæg